HKISC Technical Visit on Steel Hollow Structures (HKDI and HK Science Park) on 23 Oct 2010

Organized by: Hong Kong Institute of Steel Construction

Organizing Sponsor: Vallourec & Mannesmann Tubes Limited

Time	Venue	Description of Activities	Duration
08:45am – 09:00am	PolyU Core S Roundabout	Gathering and registration	15 mins
09:30am – 10:00am	Lecture Theater LW003, G/F, IVE(LWL)	Technical briefing	30 mins
10:00am – 11:30am	Hong Kong Design Institute	Site visit to steel diagrid tower and "Floating Platform" with PT/steel/RC truss	90 mins
11:30am – 11:50am	Lecture Theater LW003, G/F, IVE(LWL)	• Q & A	20 mins
12:00noon		• Leave HKDI	
12:30pm		Arrive HK Science park	
12:40pm- 02:15pm	Happiness Cuisine, Science park	• Lunch	1.5 hours
02:30pm- 03:00pm	HK Science Park Site office conference room	Briefing of the steel covered walkway	30 mins
03:30pm- 04:10pm	HK Science Park	Site visit to the covered walkway and adjacent buildings and	40 mins
04:10pm- 04:30pm		• Q&A	20 mins
04:30pm		Leave HK Science Park	
04:45pm		Arrive at University MTR Station	
05:15pm		Arrive at PolyU	